Pasagerii curselor spre Londra și Viena, blocați pe aeroportul Henri Coandă

Publicat: 15 02. 2012, 11:42
Actualizat: 27 07. 2012, 10:37
Aproximativ două sute de pasageri pentru curse spre Londra și Viena erau blocați vineri la prânz, de zeci de ore, pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă" - Otopeni.

Aproximativ două sute de pasageri pentru curse spre Londra și Viena erau blocați vineri la prânz, de zeci de ore, pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă" – Otopeni.

Aproximativ o sută de pasageri ai unei curse a companiei Wizz Air care trebuia să plece spre Londra, în 3 ianuarie, dimineața, erau încă pe Aeroportul Internațional "Henri Coandă" – Otopeni, autoritățile aeroportuare neputând oferi detalii în privința acestei situații. Purtătorul de cuvânt al aeroportului Otopeni, Valentin Iordache, a explicat că Wizz Air operează, de obicei, de pe Aeroportul Internațional "Aurel Vlaicu" – Băneasa. La rândul său, directorul general al aeroportului Băneasa, Ștefan Mladin, a declarat că nu cunoaște motivul pentru care, joi, aeronava Wizz Air a aterizat pe Otopeni.

În privința celorlalți pasageri, care urmau să plece spre Viena, Iordache a precizat au aceștia au efectuat procedurile check-in și că nu poate preciza de ce cursa nu a decolat. În rest, cursele au plecat spre destinație, chiar dacă unele cu întârziere destul de mare, însă s-a zburat pe tot parcursul nopții, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro