Patronii clubului Colectiv și reprezentanții firmei de artificii, chemați la Parchet

Publicat: 15 04. 2016, 10:54

Administratorii clubului Colectiv și reprezentanții firmei de artificii, toți urmăriți penal pentru tragedia din toamna anului trecut, au fost citați de procurori pentru a se prezenta, vineri, la sediul Parchetului General, susțin surse judiciare.

Potrivit acestora, cei șase au fost chemați „pentru a li se comunica acte procedurale ce au fost efectuate și pași premergători trimiterii în judecată a dosarului”.

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat, joi, că ancheta este aproape de final și că ar putea fi trimisă în instanță în aproximativ două săptămâni.

Patronii Clubului Colectiv, Paul Gancea și Costin Mincu, dar și cei ai firmei de la care au provenit artificiile, Daniela Niță și Viorel Zaharia, au fost și pe 8 aprilie la Parchetul General unde li s-au adus la cunoștință noi acuzații.

Alin Anastasescu, Paul Gancea, Costin Mincu, cei trei proprietari ai clubului Colectiv, dar și Daniela Niță, Cristian Niță și Viorel Zaharia, reprezentanți ai firmei de la care erau artificiile din Colectiv sunt în prezent cercetați sub control judiciar, după ce magistrații Tribunalului București au dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar, decizia fiind una definitivă.