Patru bărbați reținuți pentru că ar fi omorât un chinez în 2000, în centrul comercial Europa

Publicat: 10 12. 2013, 12:36
Actualizat: 10 12. 2013, 13:31

Patru bărbați au fost reținuți marți, fiind acuzați că, în anul 2000, ar fi omorât în bătaie un cetățean chinez, în centrul comercial Europa, trei dintre suspecți fiind prinși în București și al patrulea pe teritoriul Spaniei, potrivit unor oficiali din Poliția Capitalei.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru MEDIAFAX, că omorul a avut loc la data de 1 mai 2000, ca urmare a unui incident, produs în timp ce chinezul, care avea 26 de ani, împingea un cărucior cu marfă, urmat de un conflict verbal, care a degenerat.

Cetățeanul chinez ar fi fost lovit atunci de mai mulți bărbați care se ocupau de menținerea ordinii în centrul comercial, au precizat sursele citate.

La momentul respectiv, polițiștii bucureșteni au încercat să identifice autorii, însă cercetările au stagnat, spun sursele citate, din cauza faptului că martorii, cetățeni chinezi, au refuzat să vorbească. Din același motiv, nu s-au putut realiza nici portretele robot ale autorilor, în contextul în care cercul de suspecți implica foarte multe persoane.