Patru bucureșteni au primit un colet din străinătate și în următoarele minute s-au trezit cu mascații la ușă. Ce era în pachet

Publicat: 20 05. 2017, 14:49
Actualizat: 20 05. 2017, 22:43

This browser does not support the video element.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba, au efectuat, pe 18 mai, o percheziție domiciliară la reședința unor persoane din  București, bănuite de trafic de droguri de risc.

Potrivit unui comunicat al poliției, cele 4 persoane ar fi primit, prin intermediul unor firme de curierat, colete cu droguri de risc, pe care ulterior, le-ar fi valorificat unor consumatori din România.

În activitățile de cercetare, polițiștii au reușit să intercepteze un colet cu 14.300 de grame de cannabis și 89 de grame de rezină de canabis.

În urma percheziției, au fost ridicate în vederea confiscării 200 de grame de cannabis, 5 grame de rezină de cannabis, 6 comprimate de ecstasy, dispozitive de mărunțit și cântărit, o substanță pulverulentă, înscrisuri, ambalaje și 10.000 de lei.

Valoarea pe piață a drogurilor confiscate depășește suma de 150.000 de euro.

De asemenea, 3 bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 22 și 49 de ani, au fost conduși la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Alba, pentru audieri, față de aceștia fiind luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și introducerea în țară de droguri de risc, urmând a fi prezentați Tribunalului Alba, cu propunere de arestare preventivă.