Patru copii din accidentul de la Perșani au rămas internați la Brașov

Publicat: 19 06. 2016, 12:22
Actualizat: 27 03. 2019, 01:34

„În spitalele din Brașov mai sunt internate patru victime ale accidentului din Perșani, două au fost transferate la Iași și 20 externate”, a anunțat comisar șef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliției Județene Brașov.

De asemenea, prefectul județului Brașov, Ciprian Băncilă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că la Spitalul Județean Brașov mai sunt internați trei copii, doi dintre aceștia urmând să fie externați marți, iar unul va mai rămâne o perioadă sub supravegherea medicilor.

„În acest moment mai sunt trei copii internați la Județean. O fată care a fost operată la femur și care are bazinul deplasat a rămas internată la ATI și probabil va mai rămâne câteva zile. Ceilalți doi vor fi externați
marți”, a spus prefectul Brașovului.

Alți doi copii care au fost internați la Spitalul Județean au fost transferați, sâmbătă, la Iași, la solicitarea părinților.

De asemenea, la Spitalul de Pediatrie Brașov, o fată de 17 ani, care a fost operată la umărul stâng va mai rămâne internată până luni sau va fi trasferată la Iași, în funcție de decizia părinților, potrivit sursei
citate.

Băncilă a mai spus că părinților copiilor răniți în accident li s-a asigurat cazare și masă gratuită în Brașov.