Patru persoane au ajuns la spital în urma unui scandal cu bâte într-un bar din Murfatlar

Publicat: 10 02. 2014, 11:02
Actualizat: 17 06. 2018, 02:49

Mai multe persoane au fost rănite, patru dintre acestea ajungând la spital, duminică seară, în urma unui scandal produs într-un bar din orașul Murfatlar, unde un grup de tineri care se șicanaseră în trafic au intrat și i-au atacat pe clienți cu bâte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, scandalul ar fi izbucnit în urma unei șicanări în trafic între doi tineri, pe drumul principal care duce către orașul Murfatlar, iar apoi conflictul s-a mutat într-un bar din localitate. Acolo, unul dintre tineri și-a chemat prietenii în ajutor, iar mai multe persoane înarmate cu bâte și răngi au intrat în local și au început să-i lovească pe clienți la întâmplare.

Angajații barului au apăsat pe butonul de panică pentru a-i chema în ajutor pe angajații firmei de pază cu care localul are contract, dar până la sosirea acestora agresorii au fugit.

În urma loviturilor primite, mai multe persoane au fost rănite, iar patru bărbați au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Constanța, cu diferite traumatisme și fracturi, trei dintre victime rămânând internate în unitatea sanitară.

Polițiștii au declanșat o anchetă la fața locului și au reușit identificarea persoanelor implicate, în acest caz fiind făcute cercetări pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, loviri și alte violențe.