Patru persoane, rănite într-un accident în care a fost implicată o ambulanță

Publicat: 06 11. 2013, 10:17
Actualizat: 01 04. 2019, 22:44

Patru persoane au fost rănite, în noaptea de marți spre miercuri, în urma unui accident produs la Râmnicu Sărat și în care au fost implicate o ambulanță și un autoturism, printre răniți aflându-se și șoferul ambulanței și asistentul medical, care se îndreptau spre locuința unei pacient

Potrivit agentului principal Anca Bratosin de la Biroul de Presă al Poliției Județene Buzău, accidentul s-a produs din cauza șoferului unui autoturism în vârstă de 48 de ani, care, ajuns într-o intersecție din Râmnicu Sărat, nu a oprit la indicatorul „Stop”, iar mașina a lovit o ambulanță, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma impactului, ambulanța a fost proiectată prin gardul unei case în zidurile locuinței.

Patru persoane – șoferul ambulanței și asistentul medical, șoferul autoturismului și soția acestuia – au fost răniți în urma accidentului.

Cei patru răniți au fost preluați de ambulanțe și transportați la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat.

Conform medicului Andrei Căpățână de la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, șoferul ambulanței și asistentul medical au suferit leziuni minore, fără a fi necesară internarea acestora, în timp ce șoferul autoturismului și soția acestuia au rămas spitalizați, ei suferind un traumatism de șold și un traumatism de coloană.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferului vinovat de producerea accidentului.