• Publicat:
Știri

Patru persoane rănite, printre care o fată de 13 ani, într-un accident cu trei mașini implicate în Cluj-Napoca

Patru persoane rănite, printre care o fată de 13 ani, într-un accident cu trei mașini implicate în Cluj-Napoca
Patru persoane, printre care și o fată de 13 ani, au fost rănite, sâmbătă, într-un accident care a avut loc pe o stradă din Cluj-Napoca și în care au fost implicate trei mașini.

Reprezentaații ISU Cluj au declarat, sâmbătă, că toate persoanele rănite au fost conștiente și cooperante.

„O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc pe Calea Florești, din municipiul Cluj-Napoca. Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit trei autoturisme avariate și ocupanții care se aflau încă în acestea. Patru persoane au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratamente de specialitate, printre care și o fată de 13 ani. Toate persoanele au fost conștiente, cooperante și au putut să se deplaseze singure la ambulanțe”, au spus pompierii.

Echipajele medicale SMURD au evaluat persoanele implicate și le-au acordat asistență medicală de urgență, iar pompierii au folosit depărtătorul hidraulic pentru a asigura accesul la una dintre victime, care a ieșit ulterior singură din autoturism.

Polițiștii clujeni au spus, la rândul lor, că accidentul a fost cauzat de un șofer care nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație și s-a lovit de o dubă.

„Din inerția impactului auto, prima mașină a fost proiectată pe sensul opus de circulație unde a intrat în coliziune cu alt autoturism care circula din sens opus pe banda a doua”, au precizat polițiștii.

Traficul în zonă a fost deviat pe timpul desfășurării cercetării la fața locului de către polițiștii de la rutieră.

Inchide