Patru români din Spania, arestați după ce au jefuit o cramă

Publicat: 06 10. 2021, 15:19
Actualizat: 06 10. 2021, 15:22
Foto: Facebook - caracter ilustrativ

Patru români din Spania au jefuit o cramă și au fost prinși de polițiși. Bărbații au fost puși la dispoziția judecătorilor

Incidentul a avut loc vineri, 1 octombrie, în orașul Corral de Almaguer din regiunea Toledo. Autoritățile au fost sesizate printr-un apel de urgență și s-au deplasat la fața locului. De asemenea, mai multe echipaje ale forțelor de ordine au fost amplasate la ieșirile din oraș, pentru a evita ieșirea suspecților din localitate, scrie encastillalamancha.es.

Se pare că indivizii au forțat o fereastră și au reușit să intre în crama, apoi au furat multe sticle de vin și un telefon mobil.

Românii au încercat să fugă, însă nu au ajuns prea departe. Mașina în care aceștia se aflau a fost obsevată de polițiști. Automobilul rula cu viteză mare, dar oamenii legii au reușit să-l oprească.

În automobil se aflau patru bărbați de cetățenie română. Ei au fost legitimați de agenții spanioli. Aceștia din urmă au constat că doi dintre indivizi le erau cunoscuti, având antecedente penale.

Toate sticlele de vin și telefonul mobil se aflau în interiorul autoturismului. În plus, autoritățile au identficat mai multe obiecte folosite de suspecți pentru a comite furtul.

Garda civilă i-a arestat pe cei patru. Bărbații au fost puși la dispoziția judecătorilor de la Tribunalului de Primă Instanță din Ocaña.