Patru tineri, acuzați de TÂLHĂRIE și FURTURI de pe plaja din VAMA VECHE

Publicat: 01 07. 2012, 12:56
Actualizat: 05 06. 2018, 17:44

Patru tineri, între care trei minori, sunt cercetați de polițiști după ce au tâlhărit două persoane pe care le-au amenințat cu un cuțit și au furat diverse bunuri din corturile turiștilor din stațiunea Vama Veche, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, un echipaj care patrula, duminică dimineață, pe plaja din Vama Veche a observat, în dreptul unui cort campat pe plajă, patru tineri cu un comportament suspect. Aceștia au fost legitimați, iar la controlul corporal s-au găsit asupra lor patru telefoane mobile, o cameră foto digitală marca „Nikon”, două perechi de ochelari de soare, bunuri pe care tinerii nu le-au putut justifica, dar și un cuțit cu lama de aproximativ opt centimetri lungime.

Extinzând cercetările, jandarmii au descoperit că două persoane reclamaseră, cu câteva ore mai devreme, prin Serviciul 112, că în timp ce se aflau pe strada Falezei din Vama Veche au fost tâlhăriți, prin violență, de trei persoane, fiindu-le luate mai multe bunuri, printre care și camera foto digitală „Nikon”, descoperită la cei patru.

De asemenea, în urma cercetărilor de la fața locului, jandarmii au observat că un cort era tăiat.

Cei patru tineri, unul de 21 de ani, iar ceilalți trei minori, de 15 ani, 16 ani și 17 ani, au recunoscut că bunurile găsite asupra lor au fost furate de la diferite persoane, atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopții.

Jandarmii le-au întocmit actele premergătoare pentru tâlhărie și furt, fiind predați polițiștilor Secției 3 Rurală Mangalia pentru continuarea cercetărilor.