Patru tineri suspectați de mai multe tâlhării pe străzile Capitalei, prinși de polițiști și jandarmi. Care era modul lor de operare

Publicat: 02 04. 2013, 11:19
Actualizat: 03 02. 2019, 12:41

Patru tineri suspectați că ar fi comis mai multe tâlhării pe străzile Capitalei, printr-o metodă ce presupunea acostarea victimelor de către o persoană de sex feminin, au fost prinși de polițiști și jandarmi, în noaptea de luni spre marți, după ce jefuiseră un alt tânăr.

Ultima victimă a celor patru, în vârstă de 32 de ani, a fost acostată de o tânără de 31 de ani, pe strada Lizeanu din sectorul 2, precizează reprezentanții Jandarmeriei Capitalei.

Tânăra a intrat în vorbă cu persoana vizată și i-a cerut bani, după care au apărut prietenii acesteia, cu vârste între 25 și 35 de ani. Aceștia l-au lovit pe tânărul acostat în cap, de mai multe ori, după care i-au luat portofelul cu 400 de lei.

Unul dintre agresori și tânăra care a acostat victima au fost prinși de o patrulă de jandarmi, iar ceilalți doi tineri suspectați de tâlhărie, de polițiști, toți patru fiind duși la Secția 7, pentru audieri, au precizat, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliția Capitalei.

Jandarmii le-au întocmit celor patru acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Potrivit Jandarmeriei Capitalei, cei în cauză au antecedente penale, iar modul lor de operare este unul cunoscut.