„Pavarotti din Banat” a păzit oi, în tinerețe, a spălat vagoane în gară și a fost maseur

Publicat: 15 02. 2012, 11:54
Actualizat: 17 02. 2012, 14:12
Costel Busuioc, supranumit "Pavarotti din Banat", din localitatea Ghilad, județul Timiș, a păzit oi, în tinerețe, apoi a spălat vagoane în Gara de Nord din Timișoara și a lucrat ca maseur la un azil.

Costel Busuioc, supranumit "Pavarotti din Banat", din localitatea Ghilad, județul Timiș, a păzit oi, în tinerețe, apoi a spălat vagoane în Gara de Nord din Timișoara și a lucrat ca maseur la un azil. Toți vecinii din Ghilad știau de vocea lui Costel Busuioc. "Nimeni nu îl știe după nume, Pavarotti. Copiii lui Pavarotii, fetele lui Pavarotti, nevasta lui Pavarotti, Pavarotta îi spune și ei", a afirmat una dintre vecine, Lenuța Urzică.

Dornic să asigure familiei sale un trai normal, a plecat în Spania, unde a muncit ca zidar. Fascinați de vocea lui, prietenii l-au sfătuit să meargă la concursul "Hijos de Babel", difuzat de televiziunea națională spaniolă.

Costel Busuioc se pregătește pentru următoarea rundă a concursului de interpretare la care participă în Spania, "Hijos de Babel", după ce a câștigat detașat a treia etapă, datorită voturilor fanilor.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro