PDL anunță că depune plângere penală împotriva lui Robert Negoiță

Publicat: 10 06. 2012, 12:24
Actualizat: 21 08. 2014, 16:43
PDL va depune, duminică, plângere penală împotriva candidatului USL la Primăria Sectorului 3, Robert Negoiță, ar fi continuat campania electorală "ilegal" și în zilele de sâmbătă și duminică, fiind trimise cetățenilor din Sectorul 3 pachete cu diverse bunuri.

PDL va depune, duminică, plângere penală împotriva candidatului USL la Primăria Sectorului 3, Robert Negoiță, ar fi continuat campania electorală „ilegal” și în zilele de sâmbătă și duminică, fiind trimise cetățenilor din Sectorul 3 pachete cu diverse bunuri.

Anunțul a fost făcut de șeful campaniei PDL, Traian Ungureanu, care a prezentat un astfel de pachet, adică o pungă pe care erau însemnele USL și PSD și care conținea o pereche de teniși, un ceas de perete și o brățară, pe fiecare dintre acestea fiind scris numele lui Robet Negoiță.

Traian Ungureanu a spus că pachetele au fost trimise prin intermediul unei firme de curierat.

Președintele organizației PDL Sector 3, Silvian Ionescu, a criticat, la rândul său, faptul că o serie de reprezentanți ai unui ziar ar fi fost acreditați și numiți delegați în secțiile de votare din Sectorul 3.

„Domnul judecător Voinea Victor Ionuț a semnat că acești ziariști au dreptul să participe la numărarea voturilor. Așa ceva nu s-a mai întâmplat”, a adăugat Ionescu, care a afirmat că ziarul îi aparține lui Robert Negoiță.