PDL nu va participa la votul moțiunii de cenzură

Publicat: 16 02. 2012, 08:53
Actualizat: 17 02. 2012, 19:11
Parlamentarii și membrii PDL din Executiv nu vor participa la votul moțiunii de cenzură a Opoziției, au decis grupurile parlamentare ale formațiunii, joi, înaintea ședinței plenului reunit.

Parlamentarii și membrii PDL din Executiv nu vor participa lavotul moțiunii de cenzură a Opoziției, au decis grupurileparlamentare ale formațiunii, joi, înaintea ședinței plenuluireunit.

PDL a decis să nu își exprime deloc votul asupra moțiunii decenzură. Parlamentarii PDL nu vor părăsi sala de plen în momentulvotării, dar nu vor vota.

Democrat-liberalii și-au motivat decizia prin faptul că nudoresc să existe niciun fel de suspiciuni privind votarea de cătreunii parlamentari PDL a moțiunii de cenzură PNL și UDMR, „GuvernulPDL-PSD a hotărât: Decât muncă fără rost, mai bine puțin și prost”,pe legea salarizării unice.

Pentru a fi adoptată, moțiunea de cenzură trebuie să întruneascăvoturile a cel puțin jumătate plus unu din numărul total alparlamentarilor. Aastfel, este necesară întrunirea a cel puțin 236de voturi.

PNL și UDMR au împreună 120 de voturi.

Mediafax