Pe 23 august 1971, fetița din imagine a fost răpită. Ireal unde și cum a fost găsită acum, după 51 de ani

Publicat: 30 11. 2022, 18:05
Actualizat: 30 11. 2022, 18:13
Sursă Foto - Captură CBS News

În anul 1971, o fetiță pe nume Melissa Highsmith a fost răpită în Texas, Fort Worth, atunci când avea doar 21 de luni. Acum, după zeci de ani, ea s-a reunit cu familia ei. Iată cum a fost posibil!

Un test ADN a rezolvat un mister de 50 de ani!

„Este copleșitor, dar, în același timp, este cel mai minunat sentiment din lume”, a spus Melissa, care era doar un copil atunci când a fost răpită.

„Sunt bucuroasă, nu pot să-mi descriu sentimentele. Sunt atât de fericită să-mi văd fiica..nu credeam că o voi mai vedea vreodată”, a declarat mama ei natală, Alta Apantenco.

Sursă Foto – NYpost

La momentul dispariției Melissei, mama ei se despărțise de iubitul ei și se mutase în orașul Fort Worth, la doar 21 de ani, împreună cu fiica ei.

Mama fetiței a plasat o reclamă în ziarul local atunci, în căutarea disperată de o dădacă care să aibă grijă de fetiță, în timp ce ea lucra într-un bar, pe post de chelneriță.

Melissa avea un an în 1971 şi locuia în Fort Worth, Texas, când mama ei, Alta Apantenco, a publicat un anunţ în ziar prin care căuta o dădacă.

Crescând-o singură pe Melissa şi având nevoie de o persoană care să aibă grijă de fiica ei în timp ce lucra, tânăra mamă a angajat o femeie care să o ajute.

La un moment dat, colega de apartament a tinerei mămici a lăsat-o pe Melissa în grija dădacei, iar aceasta ar fi răpit-o şi nu a mai înapoiat-o familiei.

Familia Melissei a reclamat la poliţie dispariţia copilei, dar deşi a trecut mai bine de jumătate de secol de atunci, Melissa nu a fost uitată.

Familia a organizat şi petreceri cu ocazia aniversării ei în fiecare an, în luna noiembrie.

În septembrie 2022, NCMEC (Centrul Național pentru Copii Dispăruți și Exploatați), a primit un mesaj anonim în care informatorul a susținut că a recunoscut-o pe femeia de pe fețele NCMEC, așa cum ar arăta acum.

Nimeni n-a știut că acel mesaj va reuni o famile!

Familia a folosit rezultatele unui test ADN folosind aplicaţia 23andMe, un semn de naştere al femeii şi ziua ei de naştere şi a obţinut confirmarea că femeia este într-adevăr fata care le fusese luată cu 51 de ani în urmă.

Sâmbătă, Melissa s-a reunit cu mama, cu tatăl şi cu doi dintre cei patru fraţi ai săi, la biserica familiei din Fort Worth.

Sursă Foto – Captură CBS News

”Nu m-am putut opri din plâns. Am fost nespus de bucuroasă şi încă sunt derutată încercând să procesez faptul că sora mea era chiar în faţa mea şi că am găsit-o”, a mărturisit sora femeii, Victoria Garner, într-o declaraţie.

Cât despre dădacă nu se ştie încă ce soartă a avut, precizează cotidianul britanic, potrivit NYpost.com.