PEDEAPSĂ. Amendă uriașă pentru un bărbat din Capitală. Ce a putut să facă în stația de tramvai, în plină pandemie de coronavirus

Publicat: 17 04. 2020, 06:58
Poliția Română

Un individ aflat într-o stație de tramvai din București a fost amendat cu 11.500 lei, după ce a scuipiat și înjurat trecătorii, iar apoi a devenit agresiv cu polițiștii sosiți la locul incidentului.

Bărbatul agresiv este acuzat de încălcarea normelor de conviețuire socială și a prevederilor Ordonanțelor militare din vreme de pandemie, transmite Poliția.

„Ieri (n.r. – miercuri), în jurul orei 19,30, un echipaj mixt, format din poliţişti ai Secţiei 7 şi jandarm, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a fost sesizat de către un cetăţean cu privire la faptul că un bărbat cu comportament agresiv a scuipat trecătorii şi îi înjură.”

Individul violent se afla într-o stație de tramvai și a devenit agresiv cu forțele de ordine. „Bărbatul indicat se afla în staţia de tramvai, iar la momentul în care a observat echipajul a devenit recalcitrant şi a adresat, în continuare, injurii, fapt ce a impus imobilizarea sa şi conducerea la secţia de poliţie”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), conform Agerpres.

Bărbatul violent a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea normelor de convieţuire socială şi a prevederilor Ordonanţelor militare, sancţiunile ajungând la suma de 11.500 lei.