PERCHEZIȚII în București și Ploiești, la traficanți de mașini de lux. Sunt căutați membri ai unui grup infracțional condus de unul dintre liderii clanului Duduianu

Publicat: 29 10. 2012, 10:15
Actualizat: 31 01. 2019, 18:24

Polițiștii fac, luni dimineață, cinci percheziții în București și Ploiești, fiind căutați cinci membri ai unui grup infracțional condus de Radu Reget, zis „Denom”, unul dintre liderii clanului Duduianu, care are fi înșelat mai multe persoane cu mașini de lux furate din Germania și Croația.

Perchezițiile sunt făcute de polițiștii bucureșteni, sub coordonarea procurorilor Judecătoriei Sectorului 1, pentru destructurarea unei grupări infracționale suspectate de trafic cu mașini de lux, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Capitalei.

Polițiștii pun în executare cinci mandate de aducere, urmând ca, după audierea suspecților, anchetatorii să decidă dacă vor fi reținuți.

Potrivit Poliției Capitalei, suspecții aduceau autoturisme de lux furate din mai multe țări, printre care Germania și Croația, pe care le vindeau unor cumpărători din România.

Cercetările în acest caz vizează infracțiuni de înșelăciune.

Potrivit unor surse din Poliție, la audieri vor fi duși Radu Reget, zis „Denom”, unul dintre liderii clanului Duduianu, și alți patru complici ai acestuia.

Anchetatorii estimează prejudiciul produs de membrii grupării la câteva sute de mii de euro.