Percheziții în Capitală, la membrii unei rețele de prostituție de lux. Într-o casă a fostului primar Viorel Lis funcționa un salon de masaj erotic

Publicat: 29 04. 2014, 18:17
Actualizat: 07 07. 2016, 05:36

Peste 30 de persoane au fost aduse pentru audieri la sediul Poliției Capitalei, dintre care 10 proxeneți care constituiau o rețea de prostituție de lux. Perchezițiile au avut loc în București, județul Ilfov și județul Dâmbovița.

Sub paravanul unor saloane de masaj erotic, fetele practicau prostituția. Potrivit anchetatorilor, tinerele primeau de la clienți 100 de euro pentru o partidă de sex și 600 de euro pentru o noapte.

Una dintre casele unele funcționa un astfel de salon de masaj erotic se află pe șoseaua Tunari și aparține fostului primar Viorel Lis, au declarat surse din Poliția Capitalei, pentru gândul. Proxeneții au închiriat casa de la acesta, în urmă cu câteva luni.

Lis nu va fi deocamdată audiat, neavând nicio calitate în acest dosar, au mai explicat anchetatorii.

UPDATE Șapte persoane au fost reținute de polițiști, urmând să fie duse în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bucureșteni au constatat faptul că, membrii grupării, sub forma unei afaceri tip salon de masaj erotic și escorte, ar fi introdus în hotelurile de lux din centrul Capitalei femei, care, în urma întreținerii unor relații de natură sexuală cu bărbați cazați în unitățile hoteliere, ar fi obținut sume importante de bani în valută”, a arătat Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă.