Percheziții la suspecți de proxenetism, unul dintre cei vizați e fost polițist

Publicat: 25 11. 2013, 13:30
Actualizat: 26 09. 2014, 00:45

Șase percheziții au loc, luni, la mai multe adrese din Timișoara și din localitatea Chevereșu Mare, la persoane suspectate de proxenetism, afirmă surse judiciare, potrivit cărora unul dintre cei vizați este un fost polițist la Serviciul de Protecție Internă, care nu a fost găsit acasă.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, un fost polițist al Serviciului de Protecție Internă este suspectat de proxenetism, alături de alte persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Sursele citate afirmă că acesta nu a fost găsit acasă în momentul în care polițiștii au vrut să îi percheziționeze locuința.

La ora transmiterii acestei știri, au loc două percheziții în Timișoara și alte patru în localitatea Chevereșu Mare din județul Timiș, la acțiune participând polițiști de la Crima Organizată, însoțiți de procurorii DIICOT.

Conform surselor menționate, este vizată o rețea de persoane suspectate de proxenetism, care racolau tinere, unele minore, pe care le obligau să întrețină relații sexuale cu diferiți clienți.

Mai multe persoane urmează să fie duse la sediul DIICOT Timișoara pentru a fi audiate.