Peste 12.000 de apartamente din Deva, fără căldură din cauza unei avarii provocate de ger

Publicat: 15 02. 2012, 11:43
Actualizat: 10 06. 2012, 11:37
Peste 12.000 de apartamente din municipiul Deva, racordate la sistemul centralizat de termoficare, au rămas, marți dimineața, fără apă caldă și căldură, ca urmare a unei avarii produse din cauza frigului.

Peste 12.000 de apartamente din municipiul Deva, racordate la sistemul centralizat de termoficare, au rămas, marți dimineața, fără apă caldă și căldură, ca urmare a unei avarii produse din cauza frigului, la o vană de aerisire, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit directorului adjunct al sociatății de distribuție a agentului termic și a apei calde în municipiul Deva, Claudiu Simionescu, avaria a fost provocată de frig, iar situația urmează sa fie remediata in cursul zilei de azi.

Potrivit acestuia, aproximativ jumătate dintre locuințele din Deva sunt racordate la rețeaua centralizată de distribuția a apei calde și a agentului termic. Prin urmare, marți dimineața a fost sistată furnizarea căldurii și apei calde în peste 12.000 de locuințe din orașul reședință al județului Hunedoara, peste 40.000 de locuitori fiind afectați de avarie.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro