Peste 18.000 de bucureșteni vor primi vouchere pentru biciclete. Primăria Capitalei a publicat lista beneficiarilor

Publicat: 21 02. 2018, 11:45
Actualizat: 25 03. 2019, 22:21

„Ca urmare a finalizării procesului de actualizare a datelor, un numar de 18.323 de cetățeni urmează să intre în posesia unui voucher. Lista acestora este publicata pe pagina proprie de internet a Primăriei Municipiului București (www.pmb.ro), la secțiunea „Bicicliști în București”, fiecare beneficiar identificându-se după inițiale, nume, prenume și număr de înregistrare în proiect”, se arată într-un comunicat al PMB.

Potrivit sursei citate, voucherele vor fi expediate prin curier la adresele de domiciliu/reșednță/corespondență ale participanților. În situația în care voucherul nu poate fi înmânat beneficiarului de către curier, acesta va fi returnat Primăriei Municipiului București, iar ulterior va putea fi ridicat personal de către beneficiar de la Centrul de Informare și Documentare pentru Relația cu Cetățenii al PMB.

„Modul în care va fi completată lista beneficiarilor până la numărul de 25.000 de vouchere care vor fi emise în etapa a doua va fi adus la cunoștință publicului în perioada următoare”, se mai arată comunicatul PMB.

Voucherele, a căror contravaloare este de 500 de lei fiecare, pot fi folosite exclusiv pentru achiziționarea de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice și dispozitive de tip Segway/Ninebot și accesorii ale acestora, destinate persoanelor cu vârsta minimă de 18 ani, numai din magazinele participante la Proiect.