Peste 3.000 de persoane la mitingul organizat de Antena Group. Ce scandează participanții

Publicat: 19 02. 2016, 17:49

Peste 3.500 de persoane s-au strâns vineri, la această oră, la ‘întâlnirea publică” organizată de televiziunile grupului Intact în piața Constituției.

Pe scena amenajată în piață se află jurnaliștii acestor televiziuni, între care și directorul general al Antena 3, Mihai Gâdea, care a scandat „Libertate!” și le-a mulțumit celor prezenți, spunându-le că fără ei ar fi fost închisă Antena 3.

Majoritatea celor prezenți sunt vârstnici. „Am venit la protest, pentru că eu sunt om cu experiență, am 60 de ani și vreau să înțeleagă toți hoții că nu e normal să închidă Antenele”, a spus Iordache Dumitru, unul dintre protestatari.

Un incident s-a produs, când un bărbat de aproximativ 60 de ani a început să se îmbrâncească cu jandarmii, strigând „Criminalilor, vă omor!”.

Pe scenă a susținut un recital solistul CRBL.

Pe scenă a urcat și actrița Carmen Tănase, care a spus că din 8 martie va fi lansat un nou post TV, care se adresează femeilor . Publicul a aplaudat, oamenii spunând că actrița poate consta pe ei.

Unii participanți pleacă, alții sosesc. „Nu mai stau, că e frig, mă duc să mă îmbrac și mă întorc”, a spus un participant.

Realizatoarea Dana Grecu s-a adresat manifestanților și la un moment dat a îngenuncheat în fața lor.

Sursa foto: stiripesurse.ro

Sediile posturilor de televiziune Antena 1 și Antena 3 trebuie eliberate în cinci zile, respectiv până la sfârșitul acestei săptămâni, inspectorii ANAF prezentându-le notificarea de evacuare pentru a pune în executare sentința penală din 2013, potrivit căreia statul a intrat în posesia imobilelor.