Peste 350 de persoane evacuate dintr-un mall din Iași în urma unui apel la 112

Publicat: 02 10. 2016, 20:08
Actualizat: 16 06. 2018, 14:38

Purtătorul de cuvânt al ISU Iași, Silvia Bolohan, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că echipele de intervenție care s-au deplasat la mall-ul respectiv nu au găsit persoane leșinate.

„Duminică după-amiază prin 112, ISU Iași a fost sesizat de un bărbat că la un eveniment organizat într-un mall s-ar fi creat o stare de panică, mai multe persoane fiind leșinate și prezintă stări de rău, astfel că se impune prezența unor echipaje specializate. Aceste echipaje au constatat că la etajul doi al mall-ului participau la o manifestare circa 350 de persoane, majoritatea copii”, a spus Bolohan.

Potrivit acesteia, cele circa 350 de persoane au fost evacuate în siguranță, nefiind identificate persoane care să necesite îngrijiri medicale.

„S-a infirmat faptul că ar fi fost persoane leșinate”, a spus Bolohan.

Potrivit acesteia, la locul solicitării s-au deplasat o ambulanță de Terapie Intensivă, una de victime multiple și o autospecială pentru stingere incendii, iar doi inspectori ai ISU Iași au verificat dacă evenimentul organizat a avut toate aprobările din punctul de vedere al securității la incendiu.