Peste 400 de persoane continuă protestul împotriva Guvernului în Piața Unirii din Cluj-Napoca

Publicat: 13 02. 2017, 21:39
Actualizat: 14 02. 2017, 23:23

Participanții la protest au pancarte cu mesaje noi, precum „Dragnea și ai lui, trădătorii neamului”, „Alungăm corupția din România” dar și una în care apare fotografia fostului dictator Nicolae Ceaușescu și textul „Liviule, te aștept la Târgoviște”.

Unul dintre cei 400 de protestatari a declarat, luni seară, corespondentului MEDIAFAX că a ieșit în piață pentru a dovedi guvernanților că opinia publică veghează pentru ca ei să nu mai poată fura „cu legea în mână”.

„Continuăm zilnic cu protestele așa cum s-a decis în piață pentru a menține presiunea străzii pe Guvern și Parlament, trebuie să rămânem în gardă. OUG 14 trece în Parlament, trebuie să fim cu ochii pe ei. Mesajul nostru este că nu ne vom retrage până când nu își dă demisia Guvernul Grindeanu și pleacă și Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu din funcțiile de la Parlment, în sălile de judecată unde trebuie să justifice infracțiunile pe care le-au comis”, a spus acesta.

Protestatarii scandează „Demisia”, „Jos Guvernul”, „DNA să vină să vă ia”, ei pornind într-un nou marș prin centrul orașului.

Proteste similare sunt și la Sibiu și Iași.