Petrecere de lux, la care au participat procurori și polițiști din Olt și Dolj, organizată la o săptămână după presupusa moarte a Alexandrei – VIDEO

Publicat: 08 08. 2019, 11:13

Petrecerea din 3 august a fost organziată, pe un ponton de lux din localitatea Dubova, de un procuror din Dolj de ziua lui, fiind „condimentată” cu animatoare, potrivit paginii Observ tot de pe Facebook, care a publicat și un clip video de la eveniment.

Petrecerea ar fi costat 5.000 de euro. „Pe 5 august am împlinit 40 de ani, iar pe 3 august mi-am sărbătorit ziua, la Dubova, însă departe de restul lumii, la 300 de metri de mal. Pe barcă nu au fost dame de companie, ci doar partenerele de viață ale apropiaților mei și câteva dansatoare, angajate ale organizatorilor. Mai mult decât atât, costul băuturilor s-a ridicat la 5-6.000 de lei, iar jumătate din cei 20 de invitați prezenți nu au consumat alcool. În plus, spre finalul petrecerii ne-am udat cu apă, în glumă, așa cum se observă și pe filmare. Este prima oară în viața mea când îmi serbez ziua cu o petrecere de genul acesta, am avut în jur de 20 de invitați”, a declarat procurorul Florentin Riza, pentru Cancan.

La eveniment au mai participat judecătorul Bogdan Cornea de la Judecătoria din Balș, Marin Scaete, șeful poliției din Scornicești, și profesorul Cezar Pahonie de la liceul tehnologic din Drobeta Turnu-Severin.