Picior găsit la o groapă de gunoi din Sălaj

Publicat: 15 02. 2012, 10:32
Actualizat: 24 02. 2012, 21:17
Piciorul unui bărbat a fost găsit la deponeul din Crișeni - Sălaj de către romii care căutau în gunoaie, iar potrivit anchetatorilor, membrul ar proveni de la Spitalul Județean Zalău.

 

Piciorul unui bărbat a fost găsit la deponeul din Crișeni – Sălaj de către romii care căutau în gunoaie, iar potrivit anchetatorilor, membrul ar proveni de la Spitalul Județean Zalău..

Georgeta Frăsineanu, procurorul care anchetează cazul, a declarat, astăzi, că cercetările efectuate până acum arată că piciorul provine de la Spitalul Județean Sălaj – Zalău, personalul de aici încurcând sacii de deșeuri sanitare cu cei de deșeuri menajere.

Potrivit sursei citate, cei care au descoperit sacul au fost romii ce căutau prin deponeu, iar asta s-a întâmplat după ce o mașină a descărcat gunoiul acolo. Membrul era înfășurat în bandaje, semn că provenea dintr-o operație făcută într-o unitate spitalicească.

De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sălaj – Zalău, Codruța Pușcaș, a confirmat faptul că piciorul provine de la unitatea spitalicească respectivă și a declarat că a fost demarată o anchetă internă pentru verificarea cazului.