PLAN ROȘU de intervenție în județul Neamț. O persoană a murit, iar alte șase au fost rănite într-un grav accident de circulație

Publicat: 15 01. 2017, 12:22
Din primele informații reiese că este vorba de 7 victime, dintre care o persoană a murit, și unul dintre șoferi, în stare de inconștiență, informează stiri-neamt.ro. Accidentul s-a produs în jurul orei 7:30, pe DN 15B. 
 
„În dimineața zilei de 15 ianuarie 2017 la ora 7:36, Dispeceratul ISU – Ambulanță Neamț a fost anunțat la prin apel la „112″ despre producerea unui accident rutier în satul Leghin, comuna Pipirig, județul Neamț, între două microbuze. La locul intervenției s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă de capacitate medie și una de capacitate mare din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț, o autospecială de lucru cu apă și spumă de capacitate medie din cadrul Gărzii 2, Poiana Teiului, o ambulanță de terapie mobilă intensivă, un echipaj de prim ajutor, autospecială pentru transport victime multiple și 4 ambulanțe din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Neamț.
 
La nivelul județului s-a activat Planul Roșu de intervenție” – a declarat purtătorul de cuvânt ISU Neamț. 
 
Potrivit martorilor citați de stiri-neamt.ro, o persoană a murit, iar vinovat de producerea accidentului este șoferul microbuzului (un bărbat din localitatea Stânca) care ar fi intrat, într-o curbă, pe contrasens. La acestă oră traficul în zonă este întrerupt.