Plan roșu de intervenție la Lețcani! Șofer mort după un accident grav între un TIR, un autocar și un microbuz

Publicat: 29 09. 2020, 07:41
Actualizat: 29 09. 2020, 07:45

Plan roșu de intervenție în Iași, după un grav accident produs pe DN 28 Iași – Târgu Frumos, în zona localității Lețcani.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, pe DN 28 (DE 583) Iași – Târgu Frumos, în zona localității Lețcani, județul Iași, s-a produs o coliziune între un TIR și un autocar.

În urma impactului violent, autocarul s-a răsturnat peste un microbuz de tip 8+1 persoane, șoferul acestuia din urmă decedând la locul accidentului.

Șase persoane care se aflau în dubă au fost rănite, una din ele fiind în stare gravă. A fost activat planul roșu de intervenție. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe un fir, fiind deviat pe rute ocolitoare.

Accident teribil pe DN 1H, în județul Sălaj. O tânără de 22 de ani, spulberată din neatenția unui șofer!

Accident teribil produs sâmbătă, 26 septembrie, pe DN 1H, în județul Sălaj. O tânără în vârstă de 22 de ani a fost spulberată într-o coliziune produsă din vina unui șofer care nu a adaptat viteza la condițiile de drum.

Accident auto grav, soldat cu doi morți și un rănit, pe un drum din județul Bistrița-Năsăud

Doi bărbați au murit și un al treilea a fost rănit într-un accident produs în orașul Năsăud, la ieșirea spre Rebrișoara, în județul Bistrița-Năsăud.

O tânără cântăreață de muzică populară a murit într-un grav accident rutier. Șoferul ar fi adormit la volan

O tânără cântăreață de muzică populară a murit, la mijlocul lunii septembrie, într-un accident de mașină, după ce șoferul ar fi adormit la volan. Tânărul violinist de 19 ani care conducea mașina a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Acesta ar fi scăpat de sub control volanul mașinii Audi pe care o conducea și a intrat într-un BMW parcat, iar apoi a lovit un cap de pod.