PLD: Guvernul să demisioneze până luni sau inițiem moțiune de cenzură

Publicat: 15 02. 2012, 10:36
Actualizat: 17 07. 2012, 16:31
PLD solicită demisia Guvernului Tăriceanu II până luni, în caz contrar urmând să inițieze moțiunea de cenzură "Guvernul Tăriceanu - guvern corupt și incompetent", a anunțat, vineri, liderul partidului, Theodor Stolojan.

PLD solicită demisia Guvernului Tăriceanu II până luni, în caz contrar urmând să inițieze moțiunea de cenzură "Guvernul Tăriceanu – guvern corupt și incompetent", a anunțat, vineri, liderul partidului, Theodor Stolojan.

Liderul PLD, Theodor Stolojan, a prezentat, vineri, după Delegația Permanetă a partidului, o Rezoluție adoptată în cadrul forului de conducere, prin care se solicită demisia, în trei zile, a Guvernului Tăriceanu II, în caz contrar PLD urmând să demareze demersurile pentru inițierea unei moțiuni de cenzură, împreună cu Partidul Democrat.

"Cerem Guvernului Tăriceanu să își dea urgent demisia, asumându-și întreaga răspundere politică pentru numirea și susținerea în funcție a fostului ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeș, și a celorlalți miniștri, asupra cărora planează grave acuzații de corupție", se arată în Rezoluția adoptată de Delegația Permanentă a PLD.

În cazul în care, până luni, Guvernul nu demisionează, Theodor Stolojan a anunțat că PLD "demarează acțiunea de inițiere a moțiunii de cenzură "Guvernul Tăriceanu – guvern corupt și incompetent", în acest sens formațiunea urmând să înceapă discuții cu toți parlamentarii care susțin lupta împotriva corupției, indiferent din ce partid fac parte.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro