„Ploaia de SĂNĂTATE” | Cum a dezinfectat primarul Sectorului 6 regiunea pe care o conduce – VIDEO

Publicat: 03 04. 2020, 10:27
Cum a dezinfectat primarul Sectorului 6 regiunea pe care o conduce / Sursă FOTO: captură Facebook

Primarul Secctorului 6 din capitală, Gabriel Mutu, a explicat pe Facebook cum a fost dezinfectată zona pe care o conduce printr-o metodă metodă biodegradabilă, „prietenoasă cu mediul, cu animalele și cu plantele”.

„Oameni buni,

V-am promis că voi lua toate măsurile necesare prevenirii răspândirii acestui virus, COVID19, care ne-a schimbat viața.

Este de datoria unui primar să aibă grijă de comunitatea sa, iar eu sunt prezent zilnic la datorie, pentru a coordona toate acțiunile impuse de evoluția acestei pandemii.

Ați auzit și poate ați și văzut astăzi un elicopter care a survolat Sectorul 6 și a pulverizat o substanță naturală, 100% biodegradabilă, prietenoasă cu mediul, cu animalele și cu plantele. Este o substanță ce se descompune în două elemente non-corozive (oxigenul și apa) și pe care o regăsim inclusiv în corpul uman, acolo unde luptă, alături de alți anticorpi, împotriva bacteriilor: peroxidul de hidrogen.

Altfel spus, binecunoscuta ??? ????????ă este substanța pe care o folosim și noi, în concentrația indicată pentru diluție, între 0,5 – 0,8%, pentru a oferi o Ploaie de sănătate Sectorului 6.

Astfel, cea mai rapidă metodă de a dezinfecta peste 2500 de hectare, din cele 3800 ale sectorului nostru, la 1 ban/mp se adaugă de astăzi programului nostru de combatere a noului coronavirus, CoVID19.

Continuăm să facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a ne ajuta comunitatea!”, a scris primarul Gabriel Mutu pe Facebook.