Poliția a deschis o anchetă după ce un copil a murit la trei zile de la naștere

Publicat: 13 05. 2019, 14:14

Reprezentanții Poliției Sibiu au declarat, pentru corespondentul Mediafax, că o femeie a sesizat, în 10 mai, Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că băiețelul născut în data de 7 mai a murit în locuința părinților din localitatea Vurpăr.

„Polițiștii care s-au deplasat la adresa menționată împreună cu un medic legist din cadrul LML Sibiu au efectuat cercetări preliminare, constatându-se că nu sunt suspiciuni cu privire la circumstanțele în care a survenit decesul copilului. Acesta a fost transportat la LML Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului, iar la nivelul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu.

La rândul lor, reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu spun că bebelușul născut în data de 7 mai la Maternitatea din Sibiu a fost externat clinic sănătos, luase în greutate și era alimentat exclusiv la sân. Aceștia așteaptă rezultatele necropsiei.