Polițist din Vrancea, găsit mort de fiică, în apropierea casei. Lângă trupul lui a fost descoperită o sumă de bani

Publicat: 28 08. 2020, 14:23

Dorel Fusaru, ajutorul șefului de post din comuna Reghiu, județul Vrancea, a fost găsit fără suflare vineri, în apropierea propriei locuințe. Lângă trupul lui a fost descoperită o sumă de bani. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Dorel Fusaru avea 47 de ani și era iubit de comunitate. Trupul lui nu prezenta urme de violență. Lângă cadavru, anchetatorii au găsit o sumă de bani, dar și telefonul mobil al polițistului.

Ajutorul șefului de post din comuna Reghiu se afla în concediu de odihnă. Din primele verificări, moartea lui Dorel Fusaru ar fi survenit din cauze medicale. Pentru moment, nu se cunoaște cauza decesului. Însă, nu sunt suspiciuni că bărbatul ar fi fost ucis sau că și-ar fi pus capăt zilelor.

În vârstă de 50 de ani, Dorel Fusaru părăsise domiciliul încă de joi seara. Familia a intrat în alertă abia vineri dimineață, când a observat că bărbatul nu se întorsese acasă.

Polițist mort în Vrancea. Fiica i-a găsit trupul neînsuflețit

Membrii familiei au pornit să-l caute, iar fiica lui l-a găsit în apropierea casei. Criminaliștii au sosit rapid la fața locului și au efectuat cercetări. Dorel Fusaru lucra în comuna Reghiu de aproape 20 de ani.

În această dimineață am fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat, din comuna Reghiu, a fost găsit decedat pe raza comunei, în apropierea locuinței.

Cadavrul, care nu prezenta urme de violență, a fost transportat la S.M.L. Vrancea, în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, conform jurnaldevrancea.ro.