Polițist în misiune, mort într-un accident produs între 2 Mai și Vama Veche

Publicat: 27 07. 2017, 09:33
Actualizat: 01 10. 2018, 20:17

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe DN 39, între localitățile 2 Mai și Vama Veche, fiind implicat un autoturism de serviciu din cadrul Biroului de poliție Vama Veche.

Din primele informații, se pare că polițistul, care conducea autoturismul MAI, a ieșit pe Drumul Național 39 de pe un drum secundar, efectuând un viraj la stânga către Vama Veche fără să se asigure, iar mașina a fost lovită de un alt vehicul, condus de un tânăr de 22 de ani.

Potrivit polițiștilor, echipajul MAI era compus dintr-un polițist de ordine publică, detașat pe litoral și un jandarm din cadrul Gărzii Mobile de Jandarmi Constanța.

În urma accidentului polițistul a fost rănit grav și a intrat în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, acesta nu a mai putut fi salvat.

Și jandarmul a fost rănit, acesta are patru coaste rupte, dar este în afara oricărui pericol.

De asemenea, în accident au fost răniți și cei doi pasageri ai autoturismului care a lovit mașina Poliției, însă aceștia au leziuni minore.

Polițistul care a murit era agent din cadrul IPJ Vaslui, detașat pe litoral. Agent șef principal de poliție Ioan Colinel Hrisu avea 53 de ani, era căsătorit și avea trei copii.