Polițist la spital după ce a fost accidentat de un șofer pe care a vrut să-l legitimeze

Publicat: 11 07. 2012, 11:31
Actualizat: 26 06. 2013, 09:16

Un polițist din Bacău a ajuns la spital, marți seară, după ce a fost accidentat pe o stradă din municipiu de către un șofer pe care a vrut să-l legitimeze în urma unei sesizări de tâlhărie, conducătorul auto fiind căutat în prezent de către polițiști, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al județului Bacău, agentul de poliție făcea parte dintr-un echipaj de siguranță publică și a fost solicitat prin numărul de urgență 112 pentru a merge într-o parcare de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Bacău, unde un bărbat i-a smuls telefonul din mână unei alte persoane.

În momentul în care au ajuns la locul solicitării, polițiștii au încercat să-l legitimeze pe bărbatul indicat de către persoana păgubită, moment în care acesta a pornit cu mașina în trombă, lovindu-l pe unul dintre agenți peste picioare.

„În urma incidentului, agentul de poliție a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde i s-au acordate îngrijiri medicale, însă fără a fi nevoie de internare. În prezent se desfășoară acțiuni specifice în vederea identificării persoanei care l-a accidentat pe polițistul aflat în misiune”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Narcisa Butnaru.