Polițist la spital după ce a fost lovit cu mașina de un șofer pe care a vrut să-l legitimeze

Publicat: 23 10. 2013, 16:14

Un polițist local din Ploiești a fost transportat la spital, marți după-amiază, după ce a fost lovit cu mașina de un șofer care parcase neregulamentar și pe care agentul a vrut să-l legitimeze, șoferul refuzând și intenționând să plece de la locul incidentului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Primăria Ploiești, un polițist local a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, marți după-amiază, după ce a fost lovit de o mașină.

Incidentul a avut loc pe strada Gheorghe Doja din Ploiești, unde este și sediul Poliției Municipiului Ploiești.

Polițistul local a observat o mașină parcată neregulamentar și a mers la șoferul acesteia cerându-i să se legitimeze, moment în care bărbatul i-a spus că nu dă curs solicitărilor unui polițist local.

Șoferul a urcat apoi în mașină și a vrut să pornească, dar l-a lovit cu bara din față pe polițist.

Ulterior, agentul a fost transportat la spital, fiind diagnosticat cu contuzie la genunchiul stâng, pareză sciatică periferic extern. După primirea îngrijirilor medicale, polițistul a fost externat, în prezent fiind în concediu medical.

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul Judecătoriei Ploiești care urmează să facă încadrarea juridică a faptei.

Poliția Locală Ploiești are 242 de angajați, dintre care 22 lucrează la Serviciul rutier. Șase echipaje ale Poliției Locale rutiere acționează zilnic pe străzile din Ploiești.