Polițiști locali din Constanța, prinși la „șuetă” cu o escortă, pe marginea drumului

Publicat: 23 08. 2022, 09:58

Polițiștii locali din Constanța nu țin cont de vremea caniculară și au crezut că este de cuviință să se oprească la o vorbă cu prostitutatele de pe Aurel Vlaicu. Ofițerii de poliție aflați la datorie, s-au gândit să o încurce pe una dintre fete, duminică, vorbind din mașină cu aceasta, la umbra unui copac.

Ieri, 21 august, o prostituată își aștepta clienții la umbra unui copac, fiind o vreme foarte călduroasă. Fata își fuma țigara liniștită, când, dintr-o dată, și-a făcut apariția un echipaj al Poliției Locale.

Mașina de poliție s-a oprit în fața domnișoarei, iar la scurt timp, pe fața fetei se zărește un zambet larg, după cum se vede din imagini.

Probabil polițiștii i-au spus un banc și nu s-a putut abține, mai ales că, era în pauză.

Varianta unei razii este exclusă, deoarece nu a coborât nimeni din mașina de poliție, și nici fata nu părea foarte îngrijorată de situație.

Polițisti în uniformă, prinși la prostituate

Cazurile cu polițiștii ”căzuți la datorie” nu sunt chiar neîntâlnite, dincontră, în ultimii ani polițiștii au demonstrat că sunt buni la mai multe lucruri, nu doar la apărarea patriei.

La începutul anului 2022, un poliţist de la o secţie rurală din judeţul Buzău a ajuns în atenţia șefilor săi după ce ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu o prostituată, dar fără să plătească.

Agentul era îmbrăcat în uniformă, deși se afla în timpul liber, de altfel, acesta era însoţit și de un prieten care s-a recomandat și el a fi poliţist.

Tânăra a sunat la 112, după ce între cei doi clienţi şi prietenii pe care i-a chemat în ajutor a izbucnit un adevărat scandal.

Polițistul în vârstă de 36 de ani a mers îmbrăcat în uniforma de serviciu la Buzău, la domiciliul unei tinere de 19 ani pentru a întreține relații sexuale contra cost, ulterior, fiind sancționat corespunzător, potrivit Observator.ro.