Polițiștii au monitorizat zonele preferate de șoferi pentru întreceri ilegale. Doi bărbați, cercetați – VIDEO

Publicat: 27 11. 2019, 11:00

This browser does not support the video element.

În perioada 24 octombrie – 24 noiembrie, polițiștii Brigăzii Rutiere au monitorizat mai multe zone din Capitală pe care șoferii le preferă pentru a organiza întreceri neautorizate sau drifturi.

Echipajele au făcut înregistrări audio-video pentru probatorul necesar, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „participare în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice”.

„Astfel, la acest moment, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, se efectuează cercetări față de doi bărbați, cu vârsta de 24 și respectiv 32 de ani, ambii din București, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „participare în calitate de conducător de vehicul la întreceri neautorizate pe drumurile publice”, informează Brigada Rutieră.

Sursa citată mai subliniază că polițiștii monitorizează în permanent astfel de fapte și nu „tolerează astfel de comportament periculos”. Acest tip de acțiune continuă și sunt în atenția polițiștilor mai multe zone din București.