Polițiștii l-au oprit în trafic pe un angajat al Penitenciarului Poarta Albă. Descoperirea incredibilă pe care au făcut-o atunci când au deschis portbagajul mașinii

Publicat: 10 02. 2018, 09:02
Actualizat: 05 06. 2018, 19:22

Potrivit anchetatorilor, a fost semnalat prin apel la 112 faptul că un bătrân în vârstă de 71 de ani, din comuna constănțeană Topalu, a fost agresat în locuință de către nepot care, după ce l-a lovit, l-a încătușat, l-a băgat în portbagajul mașinii și a plecat.

După ce a fost urmărit de polițiști, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost oprit pe DN 2 A, între localitățile Crucea și Stupina. Oamenii legii l-au găsit pe bătrân, încătușat, în portbagajul mașinii.

Tânărul a refuzat să coopereze cu polițiștii și nu a vrut să declare nimic, astfel că deocamdată nu se știe de ce a acționat în acest fel.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a i se preleva probe biologice. La spital a ajuns și bătrânul, care a suferit mai multe traumatisme și echimoze, dar, după acordarea de îngrijiri medicale, el a refuzat internarea.

Agresorul este agent principal la Penitenciarul Poarta Albă, iar reprezentanții instituției spun că acesta s-a prezentat vineri la unitate, dar, în jurul orei 10.00, a fost trimis acasă de către șeful direct pentru că ar fi avut un „comportament inadecvat serviciului”.

Conducerea instituției a deschis o anchetă internă și așteaptă și rezultatele cercetărilor efectuate de polițiști.

Angajatul Penitenciarului este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințări, lovire și alte violențe și lipsire de libertate.