Polițistul Cioacă și-a luat un nou concediu de odihnă

Publicat: 15 02. 2012, 11:54
Actualizat: 24 07. 2012, 06:21
Polițistul Cristian Cioacă, care a fost eliberat din arestul Inspecotratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov pe data de 2 februarie, și-a luat concediu de odihnă, de marți până vineri, pentru a se relaxa după cele nouă zile petrecute în detenție.

Polițistul Cristian Cioacă, care a fost eliberat din arestul Inspecotratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov pe data de 2 februarie, și-a luat concediu de odihnă, de marți până vineri, pentru a se relaxa după cele nouă zile petrecute în detenție. După doar o zi de muncă de la eliberarea sa din arestul IPJ Brașov, Cioacă a decis să-și reia seria de concedii și a solicitat patru zile de concediu de odihnă, de marți până vineri.

În cursul acestui an, Cioacă și-a mai luat un concediu medical, de o săptămână, în intervalul 7-13 ianuarie, după un lung șir de concedii de odihnă, medicale și fără plată de la dispariția soției sale Elodia Ghinescu, în 29 august 2007. După dispariția Elodiei, Cioacă și-a luat concediu medical pe bază de stres, în intervalul 11 – 24 septembire 2007, iar din 25 septembrie până pe 9 octombrie a intrat în concediul de odihnă legal. Pe 11 octombrie a intrat într-un nou concediu medical, de trei zile, după doar o zi de muncă, pe motiv că suferă de "sindrom nervos depresiv". Apoi, a revenit la serviciu în intervalul 15 – 23 octombrie, urmând un nou concediu medical între 24 octombrie – 6 noiembrie. În perioada 9-25 noiembrie, polițistul a intrat în concediu fără plată.

Polițistul Cristian Cioacă va reveni, luni, la serviciu, fiind pus la dispoziția IPJ Brașov după ce Instanța Supremă a decis eliberarea sa sub control judiciar. Cioacă a fost eliberat sâmbătă, imediat după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a respins recursul procurorilor la cererea de eliberare sub control judiciar formulată de avocatul polițistului.

Mai multe știri pe www.mediafax.ro