Polițistul din Suceava găsit împușcat în cap, în stare gravă. Va fi operat pentru a doua oară

Publicat: 06 08. 2019, 11:39

Polițistul din Suceava, angajat în cadrul secției de poliție rurală Dărmănești, a fost găsit împușcat luni seara și este în continuare în stare foarte gravă la spitalul din Suceava. El urmează să fie operat din nou, după ce noaptea trecută a suferit o altă intervenție.

„Este în continuare în stare foarte gravă, urmează să fie operat din nou. Pacientul este comatos și ventilat mecanic. Nu se pune problema de a fi transferat în altă parte”, a declarat, crespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, dr. Mircea Macovei.

Bărbatul transportat în stare critică la spitalul din Suceava a fost descoperit inconștient de colegii săi care au văzut pe Facebook un mesaj de adio care le-a trezit suspiciuni.

La scurt timp după ce a fost găsit, a fost alertat elicopterul SMURD, însă medicii au stabilit că nu poate fi transferat întrucât starea lui este critică.

Potriviti primelor informații, polițistul s-a împușcat în cap pe un deal de la marginea orașului Suceava în condițiile în care avea probleme sentimentale, despărțindu-se recent de soție.