Pompierii au reușit să salveze o fetiță dintr-un incendiu devastator, însă au aflat abia după ce au stins focul că nu era singură

Publicat: 10 02. 2015, 12:22
Actualizat: 19 02. 2015, 17:49

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Galați, pompierii, care au intervenit timp de aproape două ore pentru stingerea focului izbucnit în locuința unei familii din Cosmești, au găsit trupul neînsuflețit al unei fetițe de un an și cinci luni.

Copilul, care avea arsuri pe tot corpul, a fost găsit de pompieri după stingerea focului.

Incendiul a izbucnit marți dimineață, în jurul orei 8.00, în locuința unei familii din comuna Cosmești, pompierii intervenind cu două autospeciale. La momentul la care au ajuns la locuința respectivă, pompierii au găsit în casă o fetiță în vârstă de trei ani, pe care au reușit să o scoată din locuință. Fetița a suferit arsuri pe față și pe picioare și a fost preluată de o ambulanță SMURD, fiind dusă la spitalul din Tecuci.

După stingerea incendiului, pompierii au căutat printre ruinele casei distruse de flăcări, știind că în locuință se afla și cel de-al doilea copil al familiei.

Potrivit viceprimarului comunei Cosmești, Ioan Ciotu, nu a fost stabilită cauza care a provocat incendiul, existând ipoteza că focul ar fi fost provocat un coș de fum defect.