Ponta, despre declarațiile lui Maior: Sceneta revocării L. Kovesi, o păcăleală prezentată de Daddy

Publicat: 27 02. 2018, 21:45
Actualizat: 28 02. 2018, 08:52

„Timp de doi ani am suportat mizeriile și minciunile la adresa mea spuse la televiziuni de > lui Dragnea/am tot tăcut deorece nu doream să > în public și mai ales nu doream să fac rău PSD și oamenilor care au votat și au crezut în acest Partid. Știu însă că până la urmă adevarul iese la iveală/și mai știu că oamenii simt cât de mult au fost și sunt încă mințiți de către Liviu Dragnea”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Victor Ponta a afirmat că „sceneta revocării” șefei DNA, Laura Coduța Kovesi, este „încă o păcăleală uriașă prezentată” de Liviu Dragnea.

„Poate acum înțelegeți cu adevarat de ce toată această scenetă cu > Laurei Codruța Kovesi este încă o păcăleală uriașă prezentată de > Mincinosul!”, a conchis Ponta.

Fostul director al SRI George Maior a declarat, marți, în comisia de control SRI, că Liviu Dragnea, Codruța Kovesi, Livia Stanciu și Victor Ponta participau la petrecerile date în locațiile serviciului de informații, el afirmând că erau niște întâlniri informale ale unor oameni care au relații formale.