Ponta, invitat de IPS Teodosie la Slujba de Înviere din Mangalia: „Îi spun lu’ tata socru, că el e cu…”

Publicat: 03 05. 2013, 19:36
Actualizat: 03 05. 2013, 19:36

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, l-a invitat, vineri, pe Victor Ponta să participe la Slujba de Înviere de la Mangalia, iar premierul a răspuns că va încerca, adăugând: „Îi spun lu’ tata socru, că el e cu…”.

La sfârșitul conferinței de presă susținute pe Aroportul „Mihail Kogălniceanu”, IPS Teodosie l-a invitat pe Victor Ponta la Slujba de Înviere care va avea loc pe plaja din Mangalia.

Premierul a răspuns că va încerca.

„Încercăm, încercăm. Îi spun lu’ tata socru, că el e cu…”, a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a participat, vineri, pe Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” din Constanța, la inaugurarea celui de-al șaselea centru SMURD din țară dotat cu elicopter, care va deservi județele Constanța și Tulcea, dar și Delta Dunării. Ponta a fost însoțit de secretarul de stat din Ministerul Sănătății Raed Arafat.

Cu acest prilej, premierul a primit în dar din partea IPS Teodosie, care a oficiat o slujbă religioasă de sfințire a elicopterului, un coș cu ouă încondeiate din Bucovina.

„Un dar de Paște, sunt aduse din Bucovina, dar aici în județul Constanța sunt oameni și din Oltenia, și din Transilvania, și din toată Moldova, de aceea vă ofer un simbol de Paște cu bucurie și cu drag”, a spus Arhiepiscopul Tomisului.

Inaugurarea centrului SMURD a fost urmată de o conferință de presă susținută de premierul Victor Ponta.

Tot vineri, premierul a vizitat și platforma Petromar (județul Constanța).

Sâmbătă seară, pe plaja din Mangalia va avea loc o ceremonie religioasă oficiată de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, alături de un sobor de preoți, fiind așteptați câteva mii de credincioși, atât turiști, cât și localnici.