• Publicat:
Știri

Posibilă aglomerație, sâmbătă, la vama Giurgiu-Ruse, din cauza unui protest / Anunțul Poliției de Frontieră

Posibilă aglomerație, sâmbătă, la vama Giurgiu-Ruse, din cauza unui protest / Anunțul Poliției de Frontieră
Poliția de frontieră anunță că, sâmbătă, sunt posibile creșteri ale timpului de așteptare pentru traficul greu la Punctul de Trecere Giurgiu-Ruse, din cauza unui protest anunțat în Bulgaria, care ar urma să se desfășoare între orele 10.00 și 13.00.

Potrivit unui anunț al Poliției de frontieră, un protest este programat să se desfășoare sîmbătă, între orele 10.00 și 13.00, în Bulgaria, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Ruse.

„Autoritățile de frontieră bulgare ne-au informat, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-bulgar Giurgiu-Ruse, cu privire la faptul că, în data de 14.09.2019, în intervalul orar 10.00-13.00, pe teritoriul Bulgariei, în zona Punctului de Trecere a Frontierei Ruse, în sensul giratoriu care permite accesul pe teritoriul statului vecin, se vor desfășura activități de protest privind poluarea aerului în orașul Ruse, fapt ce poate genera creșterea timpului de așteptare pentru traficul greu”, au anunțat reprezentanții Poliției de Frontieră.

Aceștia susțin că vor ține permanent legătura cu autoritățile bulgare și vor lua toate măsurile astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ.

Inchide