Poteraș după anuntarea REZULTATELOR EXIT POLL ALEGERI LOCALE 2012: „Se poate spune și așa; USL a fost pe val”

Publicat: 11 06. 2012, 14:20
Actualizat: 15 08. 2014, 01:43

Primarul Sectorului 6, Cristian Poteraș, a declarat, duminică seară, că la alegeri „USL a fost pe val” și că „se poate spune” că PDL a suferit o înfrângere, mai ales în București.

Întrebat de gândul dacă el crede că la alegeri s-a votat partidul și nu candidatul, Cristian Poteraș a răspuns: „În mod sigur. USL a fost pe val”.

El a arătat că „se poate spune că liderii și conducerea partidului au responsabilitate pentru scorul obținut în alegeri”. „Votul politic este cel care dă acest procent”, a explicat Cristian Poteraș.

Edilul a fost întrebat dacă PDL a suferit o înfrângere la alegerile locale mai ales în București. „Se poate spune și așa”, a răspuns Cristian Poteraș.

El a spus că trebuie aștept numărarea voturilor și a precizat, la insistențele ziariștilor, că mai are o speranță în ceea ce-l privește, adică în cursa pentru Primăria Sectorului 6.

Întrebat în ce relație se află cu contracandidatul său de la USL, Rareș Mănescu, Poteraș a răspuns: „Ne cunoaștem de foarte mult timp”.

Cristian Poteraș a venit la sediul PDL București la ora 21:30 dar după puțin timp a plecat din sediul partidului.

Potrivit exit-poll-urilor, Sectorul 6 al Capitalei a fost câștigat de Rareș Mănescu, în timp ce actualul edil, Cristian Poteraș (PDL) s-a clasat pe locul 2.