Povestea emoționantă a labradorului care încă își așteaptă stăpânul ucis într-un cumplit accident! „Îi tot curg lacrimi și tot îl caută”- VIDEO

Publicat: 05 02. 2021, 16:04
Actualizat: 05 02. 2021, 23:12
Povestea emoționantă a labradorului care încă își așteaptă stăpânul ucis într-un cumplit accident! „Îi tot curg lacrimi și tot îl caută” / Sursă FOTO: captură video YouTube/Bistrițeanul.ro

Labradorul Fram încă își alteaptă și caută stăpânul care a murit anul trecut în urma unui cumplit accident de circulație. Cățelul, crescut de mic de către bărbatul decedat, a fost cel care i-a alertat pe oamenii din localitate că s-a întâmplat ceva cu stăpânul lui.

În luna octombrie a anului trecut, în localitatea Ilva Mică, din Bistrița Năsăud, a avut loc un accident de circulație în urma căruia labradorul Fram și-a pierdut stăpânul. De atunci, cățelul îl caută în fiecare zi și merge la locul de muncă al bărbatului, scriu jurnaliștii de la Bistrițeanul.ro, cei care au documentat povestea lui Fram.

„Stătea sub macara, stătea și câte șapte, opt ore. Îl aștepta pentru că l-a crescut de mic. El mergea întruna și venea, cum e el alb, venea cu blana pe spate toată de ulei. Plânge așa, îi tot curg lacrimi și tot îl caută, tot îl caută. Atâta grijă trebuie să am de el”, susține o femei din localitate.

Labradorul Fram plânge de luni de zile după stăpânul lui

Chiar și în noaptea tragediei, Fram era alături de stăpânul său. Cei doi se deplasau pe marginea unui drum când un șofer l-a lovit de bărbatul în vârstă de 52 de ani și a fugit de la locul accidentului. Însă Fram a știut ce avea de făcut – a luat șapca stăpânului în dinți și s-a dus la un bar din apropiere unde o angajată și-a dat seama că ceva nu este în regulă și a pornit în urma cățelului. Astfel, oamenii au descoperit ce s-a întâmplat cu bărbatul și au alertat autoritățile.

„Când venea Marius, nu știu de ce, numai la el se și punea invers, pe spate, de ce, nu știu. Chiar a zis doamna polițist că așa câine ea nu a mai văzut. Doar în filme…”, susține o femeie din localitate.

Șoferul vinovat de cumplita tragedie a fost prins de polițiști în dimineața zilei următoare. Acesta plecase la serviciu și se afla sub influența alcoolului având o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. În prezent, acesta se află în arest la domiciliu.

Labradorul Fram, care și caută stăpânul de luni de zile, este îngrijt de soția bărbatului decedat.