Povestea unei asistente medicale din România | Fiica unei paciente: „Stați degeaba toată ziua” / Am invitat-o să lucreze alături de mine, a plecat plângând – FOTO

Publicat: 15 12. 2019, 13:37

Una dintre asistentele medicale din România a povestit cum a decurs o zi de lucru când fiica unei paciente a adus mai multe acuzații la adresa ei și a colegelor: „Stați degeaba toată ziua…., nu știți să faceți nimic…, eu m-aș descurca de 10 ori mai bine!”.

„În acel moment am ajuns la capătul răbdării: asumându-mi riscul de a fi dată afară am invitat-o să lucreze alături de mine! I-am dat un costum și am luat-o la activitățile de îngrijire a pacienților.

După exact 43 de minute a plecat plângând din secție: era prea greu, prea apăsător să lucrezi cu suferința, prea obositor să vezi latura neplăcută pe care boala o aduce în oameni, prea era tratată fără respect de pacienți și de membrii lor de familie.

Sper că de atunci a încetat să mai înjure personalul medical, considerând că noi nu facem nimic!”, a povestit asistenta medicală despre experiența din ziua respectivă.

Ulterior, reprezentanții paginii de Facebook au specificat faptul că: „ Aceasta este una dintre multe povești pe care ni le transmit salariații prin mesaje private. Vom încerca să le publicăm le cele mai semnificative”.

Main Foto: caracter ilustrativ