Preot din Alba: ”Sodoma și Gomora la noi în țară? Iohannis face jocurile Germaniei și Cioloș pe ale Franței”

Publicat: 25 10. 2016, 11:31
Actualizat: 25 10. 2016, 11:35

Totul a pornit de la legalizarea căsătoriei între persoane de același sex.

„Iată rezultatul că România, țară ortodoxă, să fie condusă de un om care nu este creștin-ortodox. Mâine, poimâine, ne vom trezi la presiunea Europei sau a mai știu eu cui sau a francmasoneriei ca și în țara noastră să se aprobe căsătoria între persoane de același sex. Sau mai mult, să se recunoască căsătoriile altora care vin în țara noastră. Este inadmisibil așa ceva! Acest om face jocurile politice străine. Iohannis face jocurile Germaniei și Cioloș face jocurile Franței”, a spus preotul Emanoil Scarlat chiar în timpul slujbei de duminică, scrie B1.

Acesta susține că nu se poate tolera „Sodoma și Gomora în țara noastră”. „Să cerem dreptul fundamental al familiei formate din bărbat și femeie. Nicidecum toleranță. Ce să tolerăm? Sodoma și Gomora în țara noastră? Să tolerăm acțiuni sexuale păcătoase în țara noastră? Păcate strigătoare la cer, păgâne, sodomiste? Ce viitor vor avea copiii noștri? Câți viitori creștini vor mai avea copiii lor? Ce națiune va mai fi România? Francmasoneria se teme de România” , a mai spus preotul.

Arhiepiscopia Alba Iulia a anunțat că va discuta cu preotul, pentru că nu dorește să promoveze o atitudine ostilă față de persoanele cu alte convingeri.