Președintele Băsescu s-a răzgândit: Nu mai plec în concediu

Publicat: 19 07. 2013, 19:30
Actualizat: 30 07. 2014, 07:31

Președintele Traian Băsescu a declarat vineri, la finalul declarației de presă privind readucerea lui Omar Hayssam în România, că deocamdată nu pleacă în concediu, adăugând că mai are „treabă”, deși în urmă cu o săptămână spunea că va pleca la Neptun după întoarcerea din vizita la Chișinău.

„Mai am treabă:, a răspuns Băsescu, râzând, fiind întrebat de jurnaliști, la finalul declarației de presă de la Palatul Cotroceni, dacă pleacă în aceste zile în concediu la Neptun.

Șeful statului a afirmat în urmă cu o săptămână că va pleca în vacanță la Neptun după ce se va întoarce din vizită oficială la Chișinău, efectuată miercuri, 17 iulie.

El spunea atunci că preferă să meargă la vila de protocol de la Neptun pentru că, dacă ar merge în altă parte, pe o plajă publică, s-ar ajunge la apariția în ziarele de scandal a unor poze cu el în această ipostază.

„Vrei acuma să merg pe o plajă publică să apar în toate ziarele de scandal cu poze?”, a spus el.

De asemenea, întrebat de ce nu merge în concediu în străinătate, președintele a răspuns că a fost plecat destul în afara țării. „Am fost la viața mea destul în străinătate”, făcând referire la cariera sa de căpitan de vas.

Băsescu a mai spus că își dorește să ajungă în această vară și la munte, în Covasna. „Ei, cum să îmi scape toată vara?!”, a spus președintele, întrebat dacă nu va merge și la munte, la vila de protocol de la Covasna.