Președintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu, a votat împotriva celor „care ne-au ciuruit”

Publicat: 10 06. 2012, 10:33
Actualizat: 10 06. 2012, 10:36
Președintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu, candidat la Primăria municipiului reședință de județ, a votat, duminică, "pentru normalitate și demnitate", dar și împotriva celor care "ne-au ciuruit" atât la nivel național, cât și la nivel local, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Președintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu, candidat la Primăria municipiului reședință de județ, a votat, duminică, „pentru normalitate și demnitate”, dar și împotriva celor care „ne-au ciuruit” atât la nivel național, cât și la nivel local, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Însoțit de soția sa, Alexandru Băișanu, candidat USL la funcția de primar al municipiului Suceava, a votat la secția amenajată la Colegiul Național „Petru Rareș”, unde este arondat.

După vot, liderul PNL Suceava a spus că a votat împotriva celor care „ne-au ciuruit”, dar și pentru normalitate și demnitate.

„Am votat împotriva celor care ne-au ciuruit salariile, pensiile, alocațiile pentru copii, demnitatea, iar la nivel local împotriva celor care ne-au ciuruit asfaltul, grădinițele, parcurile, locurile de parcare. Ca semn pozitiv am votat pentru normalitate, pentru binele pensionarilor, a celor care nu au locuri de muncă, a celor care vor salarii mai bune, pentru copiii noștri, pentru demnitate și normalitate în municipiul Suceava”, a declarat președintele PNL Suceava, Alexandru Băișanu.